STIJVE STALEN JEZUSSEN MET CHROOMSTALEN KOPPEN GEVIERENDEELD

STIJVE STALEN JEZUSSEN MET CHROOMSTALEN KOPPEN GEVIERENDEELD DOOR IJZERZAGENDE TWEEDELIGE STOKJESPAARDEN ZIJN VAN WILLIG KAMPEN WELKOM AAN DE LAGEWEG NAAST HOGEWEG GEGEVEN IN DE BEK TWEE HALEN EEN BETALEN TOCH

Tussen twee wereldoorlogen vóór opkomst van sombere tijden met tentenkampen vol van ijzer gezaagde gaskamerkindjes gewiegd  tot geknepen tenenkaas geurend naar een goede bare footende kennis van wat Lenin en Stalin aan verworden wezen produceerden in wassend water worteldoek met Samowaar tot in Rusland gevierd, de Ganges die de Tyfus kreeg vanwege al het internationale gesijk in multilateraal verband, zo lang de Tyfus aan de gang is in het kader van de meest populaire keuze van de zuiverste belichaming van het kwaad zou zijn geweest als een ex- Amsterdrammer, Boll Weevill niet ingegrepen geweest op woonboot in Prinsengracht. Naar de tabloid papers verklaard was hij toch al de ongekroonde koning van verdorvenheid en The Wicke dest Man in de wereld. Om de dichter Arie Vestveter te reciteren in vijfvoetige jamben met besloten binnenrijm was hij ‘een ongehoorde, ontaarde waardering aller waarden omgekeerd gevaren zodat de dakspanten op een boot leken, volgens schele jojo met digibeten camera’ en ontyleend aan de Latijnse romanschrijver Lappetumocus Atliver Aspeges assure augurrekies op zijn tijd, een van de meest boosaardige man zijn die hij ooit had ontmoet in leven doen geweest uit Kampen als ui.  Vandaag aan de dag gelegd toch de enige mensen zij waarschijnlijk te beschouwen als kwaad incarneren om zijn de fundamen talistische veelvraten hij zo verachten deed vanzelf. Alleen zij geloven in duivel, wie zij beweerden te dienen gefragmenteerd op andermans schijf getoond. Om andere mensen, is waarschijnlijk te ko men over als slechts excentrieke en bij tijd en wijle een absurdistische goorgekke gestreepte dwarse komiek met kuippenkop, Freek de Jonge dus, doorgespeeld of echt stoorvogel geslagen uit nest verdomd. Hij graag jurk fungeren in stamverband als stamhoofd geweest zijn der straffetieten in travestietentent, waar gekke Geilegoeb haar kut tot overmaat van ramp, die rare meid, Fredje noemt, gek als deur zijnde zelfs wanneer in Amsterdam zijn gespoord niet hele maal en reisde altijd met de kleren en versierselen van een heidense priester en trans sexueel. Hij ingeschreven bij hotels onder valse namen met grote titels en bedacht een vervalst geheim afstammingsbewijs be weert afdaling in de Bretonse grot adel via jonkvrouwe gebaard monster zonder waarde . 
In feite, kwam uit een lange lijn van Belgische Trappist brouwers. Beide zijn grootouders waren lid van een fundamentalistische extreem protestantse sekte, de Vimbus Broeders, die alles schoon wilden maken. De bijbel was het enige boek toegestaan om te lezen als een kind. Vanaf de leeftijd van acht jaar werd hij naar evangelische strenge kostscholen, waar hij werd gepest en geslagen op zijn tweede school door "een seksueel ambigue sadomasochistisch" schoolhoofd van het tiepe "pak mijn pielemuisje piep in het voorhuis" op water en brood. 
Op termijn zal de jonge artiest rebelleerden tegen de kwezelachtig sfeer in zijn huis. Zijn groot moeder begon te noemen hem ‘het grote beest’ en kwam te geloven dat haar kleinzoon was in feite ‘het beest van de Apocalyps, de antichrist van het Boek van de Openbaring’. Het was een identiteit die de jongen gelukkig geknipt en geschoren aanvaardde en de grillige koers uitgezet voor rest van het leven. Hij deed niet alleen het verlies van het christelijk geloof en hij veranderde van standpunt. Zijn eerste gebaar van de strijd was om de hele dag verwoed masturberen, een ernstige zonde voor christenen in Victoriaanse tijden. Hij schreef later dat "Ik heb mezelf met een karakteristieke kracht naar zijn praktijk gericht en belust op bereden stokjespaarden gehuld in de mantel van de duisternis" en kende zichzelf "een duivels VOC ‘ toe met opgestoken zeilen zingend Red Sails In The Sunset. 

In 1960, ging naar de kutkweekschool voor onderwijzers gevuld en een jaar later, op 21-jarige leeftijd, kwam in een aanzienlijke erfenis achtergelaten in vertrouwen. Zijn prive-middelen kon hij toegeeflijk zijn passies voor levenslang schilderen, tekenen, lezen, reizen, bergbeklimmen in Zwit serland en aan één stuk door seks met zijn pikhouweel gezekerd aan hoefijzers in bergwand met touw. Hij was biseksuele, sadomasochistische, fetististische, travestistische, hedonistische en miso gynistic: zijn minachting voor zijn moeder uitgebreid tot vrouwen in het algemeen. Hoewel hij in staat was romantisch bijlagen te liggen op waterbedden met waterpijp, hij zag seks als’ een degra datie en verdoemenis’ en vond dat je je lul niet met pissen alleen moest verslijten en je poeperdje niet alleen met drollen bakken aldus het hermetische spreekwoord Zo Boven Zo Beneden want wat er uit gaat, kan er ook weer in. 

De jonge kunstenaar schreef wartaal poëzie en smartlap fictie en wisten een lichte reputatie als een man van grote letters, gauw thuis: een volume van zijn poëzie werd gunstig beoordeeld door in de Woudklaroenstoot in Tietjerksteradeel vol masterclasses.  Intelligent, geestig en een boete voor fout parkeren in klaslokaal om te praten. Maar zijn literaire en beeldende reputatie was snel verduisterd door zijn betrokkenheid bij het occulte. 

Hoewel in Stockholm tijdens een academische vakantie, hij besloten zijn leven te wijden aan de krachten van het absloute tegennatuurlijke zwarte kwaad: ‘De krachten van het goede waren degenen die mij voortdurend onderdrukt. Ik zag ze dagelijks het vernietigen van het geluk van mijn mede mensen. Omdat dus het was mijn bedrijf naar de spirituele wereld, mijn eerste stap moet zijn dat we in de persoonlijke communicatie met de duivel. " In Londen heb contact hij gehad doorge waterd met de meest invloedrijke van het occulte maatschappijen die actief zijn in Groot-Brittannië op het moment, de Hermetische Orde van De Geile Slang, die evenals andere vrijmetselaars orders, beweerde te be zitten mysterieuze waarheden uitspraken uit het oude Egypte via de katharen de Tempeliers en de Rosicrucians gereflecteerd in Da Vinci Code verpakt in doosje en weer een doos je. 

Occult bestellingen en geheime genootschappen van deze soort genotszoekers werden enorm populair in de jaren die voorafgingen aan de Eerste Wereldoorlog als een reactie, misschien, aan zowel de chris telijke naijver en de wetenschappelijke determinisme van het Victoriaanse tijdperk. Ook gaven zij een fantasievol rechtvaardiging voor het gooien op de sporen van de sintels met banaan. Vervormen zijn eigen orde, die had tot nu toe zijn ingediend canine tanden op de punten van wolfshonden gefaseer de voorveronderstelde heidense rituelen met zijn acolytes, bedoeld om boze geesten in hun midden te hebben en te houwen. De Tien Geboden werden vervangen door slechts een:, Lik me reet met lik met pak me kop wordt het geheel van de wet. Ondersteund door de liberale gebruik van verdovende midde len, de liturgies van uitvinding opgenomen rituele hande lingen van geslacht tot geslacht en gillend speenvarken opgehemeld doorrookt. 

Het Zondags Avondnieuws, die bij blootstelling obscene orgieën ‘in 2008, beschouwd als "de feiten, smerige unutterably te worden opgenomen in een krant’. In deze nieuwe biografie, Boots Williams van These boots are walking niet uit de weg grimmige details van verdorven geslacht leven, zowel hetero seksuele, biseksuele en homoseksuele anorganismes vertrokken uit beeld. 

‘seksuele magische rituelen’ zogenaamd geregisseerd door zijn leidende geesten, de Secret Chiefs op de gemeenschap stichtte hij in Culotte, de Abdij van Het bewijs Uit het Ongerijmde. Voor een ritueel, de Secret Chiefs vertelde aan matigende delen een geit met een van zijn geliefden,. was om de strot geitenrug op het moment van haar orgasme, maar het dier heeft geweigerd om samen te werken, bleef portestren als geitenbreier en zo werd uiterlijk gewurgd. 
Totdat hij werd door zijn verslaving aan drugs de seksuele energie is fenomenaal. Naast zijn lief hebbers van beide geslachten, sliep met de jongens en prostituees in elke stad die hij worden doorgestuurd. Zelfs als kaal en vet, vies en uitgezakte wezen en met adem dat ‘riekte zo sterk van dampende drol in paardebek werd gezegd dat je zou kunnen ruiken hem voordat hij ging de room kloppen met zijn speciale rubberklobber ‘, vrouwen prooi viel aan zijn voorschotten zonder ruitjes schriften papier geheeld. 
‘Ze zouden leven met hem, hem geliefde lam, bieden zich aan hem,’ vertelt ons , ‘beer zijn kinderen hem te hulp komen … en geeft hem geld’, alleen te verlaten door hem zonder wroeging, vaak strandden in grote nood in het buitenland. Tegen het einde van zijn leven, ran out van het geld. Hij failliet verklaard en moest scharrelaar een levende uit incidentele journalistiek en hand-outs van zijn toegwijden. Hij bleef verslaafd aan heroïne en hij stierf in een pension tussen, zoals hij het zei, "de meest verbijsterende menigte van vermeende menselijke wezens die ooit zijn kwamen bij elkaar op een locatie ‘. 
Was kwaad dan wel niet meer dan vreemd? Wat te denken van hem vandaag? lijkt onbeslist: A Magick Het leven is gevuld met detail, maar het heeft geen duidelijk standpunt niet verplichten zichzelf op aanspraken op magische krachten (bijvoorbeeld, zijn vermogen om zichzelf onzichtbaar in een menigte) of op de realiteit van de geestelijke verschijningen of de Secret Chiefs doet denken sommige van poëzie verdient respect , En hij vindt schriftelijk over drugs profetisch. 
Hij beschouwt Diary als een voorloper van werken zoals William Burroughs en de Junkie Trainspotting, en beschrijft hij de psychologie van Hasj als’ een kiem-document over het onderwerp tot ver in de jaren zestig ‘ was, suggereert, profeet van de sex-and-drug cultuur van de jaren zestig: zijn gezicht ver schijnt op het cover van de Rolling Stone en memorabilia zijn verzameld door gevierd muzikant. 
Meer significant is in mijn ogen, de Amerikaanse seksuoloog Alfred Kinsey een bezoek aan de verlaten, vervallen hut van David,misschien, van als vader van de tolerante samenleving geleerd dat elk individu heeft een absoluut recht om te voldoen aan zijn seksuele instinct is fysiologisch goede zin als de goesting is aan hem ‘. Er kan weinig twijfel over bestaan dat deze filosofie, ont daan van zijn kabbalistische afgod, springlevend is vandaag. 

Als u meer documenten / artikelen met betrekking tot deze groep / organisatie / onderwerp WILT STOKJESPAARDEN klikt u hier niet verder vertellen want als er een klik is dan is er een klik. 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op STIJVE STALEN JEZUSSEN MET CHROOMSTALEN KOPPEN GEVIERENDEELD

  1. Klaverblad zegt:

    De Eeuwige Wederkeer van verhalen. Steeds opnieuw je historie vertellen.
    Veel sex op deze zon(dige) dag.
    Het tweede blokje heb ik hardop voorgelezen aan mijn lief die in bed nog ligt te lezen, terwijl ik me spoed voor het klaarmaken van het zondagse ontbijt (met jus d’orange). Het wordt verder een dag van onthoudingen..

  2. Fred van der walibibiloni zegt:

    Klaver
    Bovenstaand puur onsamenhangend gelul van mij wilde ik neer zetten omdat ik in de waan verkeer dat het niet uitmaakt wat er op het weblog verschijnt, zelfs de grootste nonsens en flauwe kul zoals ik hierboven neer krabbelde lijkt serieus genomen te worden;
    In het geval van Heer Klaverblad had ik toch wel een sarcastische, cynische reactie verwacht en een aansporing beter aan de stof te trekken anders komen de leerlingen zoals die vermaledijde F. van der Wal helemaal niet klaar voor het einde van het jaarReactie is geredigeerd

  3. Fred van der walibibiloni zegt:

    Vanavond haal ik deze bijdrage er weer af! Het is een schande voor de beroepsstand!
    Die stand kennen we niet meneer van der Wal!
    Dat is dan maar goed ook!

  4. Francois zegt:

    Toch is het leuk om te lezen deze onsamenhangende monologue intérieur. Het uiteindelijk beeld van het verhaal vind ik niet onsamenhangend, geeft integendeel de bedoeling mischien wel duidelijker weer dan in een samenhangende stijl 🙂
    Joyce begon in Ulysses steeds langere zinnen te schrijven, zonder komma’s, punten, hoofdletters etc… hij heeft er ongeveer 10 jaar over gedaan om het te schrijven en ik ongeveer 10 jaar om ’t te lezen 🙂
    AB’tje

  5. Fred van der walibibiloni zegt:

    Een glas sudderans om de dag mee te beginnen is een uitstekende opening. Alleen een wederhelft die dan niet gelijk uit bed springt en het vuur uit heur sloffen schiet… bedenkelijk, buitengewoon verontrustend ook. Vanochtend was ik om 7 uur op om een paar uur aan een tekening te werken. Regelmatig om half zes/zes uur op en het is zeer aangenaam om de dag dan zien aan te breken.
    De onder kunsartiesten algemeen beleden lief hebberij om tot twee uur in bed te liggen rot ten, ruften, rochelen en reutelen is aan mij niet besteed. Je ken beter gezond blijve!
    Nee, de mensen kunnen aan mij echt een voor beeld nemen!

  6. Fred van der walibibiloni zegt:

    Francois
    Ook jou dank ik voor je milde woorden over mijn wartaal. Toch zal ik mijn leven beteren en slechts serene samenhangen na streven. De Grote Schriftsteller Paulus heeft ons gemaand samen hangende boodschappen af te leveren aan huis en geen abracadabra orakel wartaal gelijk de hei dense priesters. Zullen wij hem gehoorzamen?

  7. Klaverblad zegt:

    Nee!

  8. Fred van der walibibiloni zegt:

    Broeder Klaverblad,
    Zullen wij dan niet het Woord zoals geschreven in de Schrift in ere houden?

  9. Fred van der walibibiloni zegt:

    En wat doet die Islomanitische, onbestemde, treurige berg in dat zeepsop water op jouw Ava tar nou weer vruchteloos in het rond zwemmen?

  10. Klaverblad zegt:

    Elk Woord kan de moeite waard zijn.
    A priori terzijde schuiven is niet mijn insteek.
    Paulus-Saulus heeft zijn aantrekkingskracht.
    Wat al 2000 jaar invloed heeft, kan door een blogger niet achteloos verworpen worden.
    Maar blinde gehoorzaamheid isd van dictaturen.
    Daarom mijn: Nee.
    Een zwemmende berg zou jou kunnen inspireren..vandaar.Reactie is geredigeerd

  11. Fred van der walibibelebontse berg zegt:

    Ooooo…op die manier, als die berg maar niet is los geslagen of door zijn hoeven gezakt, het zij een ijsberg is-save the whales-die aan het afsmelten is.

  12. Wim Duzijn zegt:

    KLAVER verwijst – zonder, en dat verbaast me, er zelf de betekenis van te zien – naar jouw STAATKUNDIGE roots FRED: "Vertrouwt op de Here voor immmer, want de Here Here is een eeuwige rots…"
    Jammer dat je de boodschap van de SGP niet serieus neemt:
    "Beste bezoeker,
    Fijn dat u belangstelling hebt voor de SGP en de standpunten van onze partij.
    Eén van die standpunten betreft de zondag. Dat is de eerste dag van de week, de dag van de opstanding van Christus, die we in het bijzonder wijden aan de dienst van God. Bovendien is de zondag een rustdag, een geschenk van God waar we dankbaar voor mogen zijn in een jachtige tijd als de onze. Een dag om op adem te komen. Tegen deze achtergrond is de SGP-site op zondag ‘gesloten’.
    Staatkundig Gereformeerde Partij

  13. Fred van der walibibelebontse berg zegt:

    Tsja, Wim
    Ik ben persoonlijk de SGP site niet, maar van zelfsprekend sympatiseer ik met deze partij, maar ook met de partij voor de dieren en de SP. Kanniet, beweer je, maar ik zeg U treurende broeder: kanniet is dood en wil niet staat ach ter de deur met een knuppel in zijn hand.
    Het Woord is een licht op onze weg en een lamp voor onze voet. Een tekst die ik van mijn toen nog superslanke, gepassioneerde ex- vriendin Els D. in 1963 uit het hoofd diende te leren anders zou de verkering snel uit zijn en ik over gegeven worden aan de Satan Himself. Stel je eens voor! Het zal je maar gebeuren bij kop en kont met je schoftenscheuren! Kiezen tussen twee kwaden dus.
    Ja, Wim, het kan een mensch niet altoos mee zitten!

  14. Fred van der walibibelebontse berg zegt:

    En mag ik de lezer verder herinneren aand at Latijnse gezegde uit de magnetron van Ovidius:
    Marcus Aurelius atlieveras per ges as sureaugur kies! het stond nog korte tijd op de Steen van Rosetti maar een Egyptische kamelenmelkdrinker die te veel op had tijdens de dynastie van Hatsjepoet heeft het er met zijn beiteltje af geslagen en wat eenmaal weg is komt niet meer terug!

  15. Wim Duzijn zegt:

    Misschien toch nuttig om op deze gewijde dag, waarop wij door de SGP worden uitgenodigd ons te bezinnen op de ernstige vragen van het bestaan, een bezoek te brengen aan de website van de zeer geleerde en erudiete Friese kunst- en literatuurkenner HUUB MOUS, FRED:http://www.huubmous.nl/2008/07/25/reve-hermans-de-religie/

  16. Fred van der walibibelebontse berg zegt:

    Huub Mous is de Grote Gefrustreerde Friese Zwet ser die alles wat eenvoudig is zo ingewikkeld mogelijk poogt op te schrijven om zijn acade mische status te beklemtonen. Een grove mis vatting in het academische milieu is het raad sel van de onleesbaarheid waar Karel van het Reve ons begin jaren ’80 op heeft gewezen.
    Nooi heb ik een academicus ontmoet die niet aan de AA leed;
    AA? Hoe bedoel U meneer van der Wal?
    Afkorting van Academische Arrogantie!
    Een onuitroeibare ziekt waar geen kruid tegen gewassen is.

  17. Wim Duzijn zegt:

    MMM, ergens ben ik het wel een beetje met je eens FRED. Maar ga je nu niet een beetje de zwarte pot spelen tegenover een geblakerde ketel – of zoiets…?

  18. Fred van der walibibelebontse berg zegt:

    Als ik toch moet kiezen dan liever een zwarte pot dan een krijsketel

Plaats een reactie